Sponsorer och innehåll

June 6, 2017

Sponsring: fotografen Maria Klang sponsrar med bilder Reklamjournalen med logga och annonser, Åströms Radio & TV-service har ordnat så att vi har en bra mikrofon. Innehållet är alltid oberoende.

Avsnitt 6, om skidor, produceras med stöd av Hövens stipendium och ges ut 12 april, lagom till Nordenskiöldsloppet.

Genom Jokkmokkspodden vill vi lyfta fram människor i ett bekvämt livsstilskoncept, dels för att det är något vi själv tycker om men också för att bredda bilden av glesbygd. Vi som gör Jokkmokkspodden heter Magdalena Forsman och Victoria Harnesk, vi är barndomsvänner från Porjus. Innehållet produceras ideellt, det är oberoende och bygger på sådant som ligger oss varmt om hjärtat som mat, hälsa, jakt och samisk kultur. Dela och sprid gärna vårt innehåll, omarbetat material källhänvisas till Jokkmokkspodden, som fotograf för våra bilder uppges Maria Klang.

Under Jokkmokks vintermarknad genomfördes intervjuer på Snöscenen, de livestreamades, finns på www.jokkmokksmarknad.se. Evenemanget gjordes i samarbete med Jokkmokks kommun. Vill du sponsra klippningen av dessa är du välkommen att höra av dig.

Podden drevs som ett kulturprojekt i fem avsnitt hösten 2016 med utgivning sista onsdagen varje månad fram till december. Huvudsponsorer hösten 2016: KUPP Jokkmokk och Sparbanken Nord. Övrig sponsring: fotografen Maria Klang sponsrar med bilder Reklamjournalen har gjort logga och Åströms Radio & TV-service har ordnat så att vi har en bra mikrofon. Avsnitt 5 sponsras även av Drivers paradise. Tack alla.