Jokkmokkspodden

Sponsorer och innehåll

January 25, 2018

Sponsorer, Innehållet är alltid oberoende. Vill du hjälpa oss att producera ett avsnitt är upplägget följande; vi väljer tema tillsammans, Jokkmokkspodden väljer själv innehåll och sponsorn betalar produktionskostnaderna. Så skapar vi ett innehåll för alla som vill uppleva Jokkmokk oavsett om man bor här, längtar hit eller bara gillar en skön podd.

Avsnitt 8-10, vintermarknadsspecial 1-3 är producerade med stöd av Jokkmokks kommun. Samarbetet har bestått i betalda klipptimmar, innehållet är som vanligt oberoende och vi har som vanligt sponsrats med bilder av Maria Klang, mikrofon från Åströms radio och TV samt annonser i Reklamjournalen. Tack alla lokala aktörer för att vi kan göra detta. Och ha en trevlig vintermarknad, det ska vi ha!

Avsnitt 7, om elevmässan och entreprenörskap sponsras av näringsbolaget Strukturum AB i Jokkmokk.

Avsnitt 6, om skidor, produceras med stöd av Hövens stipendium och ges ut 12 april, lagom till Nordenskiöldsloppet.

Under Jokkmokks vintermarknad genomfördes intervjuer på Snöscenen, de livestreamades, finns på www.jokkmokksmarknad.se. Evenemanget gjordes i samarbete med Jokkmokks kommun. Vill du sponsra klippningen av dessa är du välkommen att höra av dig.

Avsnitt 1-5 drevs som ett kulturprojekt hösten 2016 med utgivning sista onsdagen varje månad. Huvudsponsorer var: KUPP Jokkmokk och Sparbanken Nord. Övrig sponsring: fotografen Maria Klang sponsrar med bilder Reklamjournalen har gjort logga och Åströms Radio & TV-service har ordnat så att vi har en bra mikrofon. Avsnitt 5 sponsras även av Drivers paradise. Tack alla.

Fasta sponsorer: Sponsring: fotografen Maria Klang sponsrar med bilder Reklamjournalen med logga och annonser, Åströms Radio & TV-service har ordnat så att vi har en bra mikrofon. 

Genom Jokkmokkspodden vill vi lyfta fram människor i ett bekvämt livsstilskoncept, dels för att det är något vi själv tycker om men också för att bredda bilden av glesbygd. Vi som gör Jokkmokkspodden heter Magdalena Forsman och Victoria Harnesk, vi är barndomsvänner från Porjus. Innehållet produceras ideellt, det är oberoende och bygger på sådant som ligger oss varmt om hjärtat som mat, hälsa, jakt och samisk kultur. Dela och sprid gärna vårt innehåll, omarbetat material källhänvisas till Jokkmokkspodden, som fotograf för våra bilder uppges Maria Klang.

Play this podcast on Podbean App